Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Μετά φταίω εγώ;;

Μπορώ να πω ότι είμαι από τους υποστηρικτές των περισσοτέρων επιλογών του Τσάβες και σήμερα διαβάζοντας ρεπορτάζ στην έντυπη ενημέρωση έπαθα ένα μικρό σοκ (όχι ότι δεν το περίμενα κάποια στιγμή) με τη νέα μεγάλη 'μεταρρύθμιση που επέβαλε (γιατί σε αυτό κοινωνική συναίνεση δεν γίνετε)!! Απαγόρευσε λοιπόν ο πρόεδρος να τραγουδάνε οι Βενεζουελάνοι στο μπάνιο τους!!!!!!
Λέει λοιπόν ο μεγάλος ηγέτης ότι μερικοί κάθονται και τραγουδάνε μέχρι και μισή ώρα (τύφλα να έχει ο Κωνσταντάρας) και οτι 3! λεπτά αρκούν!! και οτι αυτό δεν αρμόζει στον κομμουνισμό.
Σιγά το σοβαρό θέμα που κάθομαι και ασχολούμαι θα μου πείτε.....Για μένα όμως έχει προεκτάσεις. Είναι ένα τρανταχτό παράδειγμα πως οι ολοκληρωτικές ιδεολογίες μπορούν να ξεφύγουν από την ουσία και στον βωμό μετάλλαξης καταπατούνται όχι μόνο ελευθερίες αλλά και ανάγκες. Όταν ο ηγέτης συνεπαίρνεται από την ιδεολογία του και νιώθει ο απόλυτος άρχων,κάνει μαλ......ες. Όταν τελειώνουν οι σοβαρές κινήσεις στον πόλεμο του καπιταλισμού και του καταναλωτισμού ο ηγέτης δεν μπορεί να δεχθεί τις κινήσεις οι όποιες είναι σημαντικές αλλά δεν προκαλούν αίσθηση (αναμπουμπούλα το λένε στο χωριό μου) ώστε να τον βγάλουν στο προσκήνιο,τότε κάνει μαλ.....ες.
Πιστεύω ότι αν oi εφημερίδες δεν ήταν προπαγανδιστικό μέσο θα τις απαγόρευε στην τουαλέτα...
Κάθε πολιτικός ο οποίος θέλει την εξουσία πρέπει να έχει ένα όραμα, όταν έρθει στην εξουσία πρέπει αυτό το όραμα να το κάνει πράξη, όταν το κάνει πράξη πρέπει να επαναπροσδιορίσει!!Το κόλλημα όμως με την εξουσία είναι αυτό που χαρακτηρίζει τους πολιτικούς μας......

Το πρόβλημα το δικό μου είναι άλλο...
Θα μου πούνε για τον Τσάβες,θα τους πω άπλυτους και μετά θα φταίω εγώ....

5 σχόλια:

  1. κατάργηση των ιδιωτικών μπάνιων, δημόσια λουτρά (όπως γινόταν και στην Αρχαία Δημοκρατική Ρώμη)έτσι μπορείς να ελέγχεις αν τα τραγούδια είναι συμβατα με τα πιστευω του Τσάβες ή είναι προπαγανδιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στον Ούγκο, πάντως.Με την απόφαση αυτή εξαλείφει και την είσοδο εταιρειών που θα προσπαθούσαν να προωθήσουν στην αγορά το περίφημο προϊόν της ΑΜΑΝ Teleshopping Α.Ε "Πιστοντουζιέρα"

    Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτός ο ξεφτίλας που το παίζει και αντίπαλο δέος στους μακάκες τους αμερικάνους έχει κάνει 2! (επειδή το πρώτο μεθοδεύτηκε από την αντιπολίτευση) δημοψηφίσματα για να αυτοανακυρηχθεί ισόβιος πρόεδρος της Βενεζουέλας. Όχι ξανά εκλογές. Τι τις χρειαζόμαστε άλλωστε?
    Και εδώ έρχεται να κολλήσει αυτό που λέει και ξαναλέει η φίλη μας η Αλέκα από τον Περισσό: "Αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες". Και μετα εμείς φταίμε που είμαστε αντιΚΚΕδες.
    Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑντιΚΚΕδες μείς εδώ δεν είμαστε, με την έννοια ότι στο ΚΚΕ πρόσκεινται και μεγάλες λαϊκές μάζες που παλεύουνε για καλύτερες συνθήκες δουλειάς και ζωής,και μάλιστα δίνουνε ανιδιοτελώς μεγάλους αγώνες...επίσης το ΚΚΕ στην κατοχή πρωτοστάτησε μέσω του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ στο διώξιμο του κατακτητή...
    Είμαστε όμως λυσσαλέα ενάντιά της ηγεσίας του, γιατί πιστεύουμε ότι καπηλεύεται την ανιδιοτελή αγωνιστικότητα των περισσότερων μελών του, απομονώνει τη δράση του και δρα διχαστικά προς τη λαϊκή ενότητα.Αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. laikistis re paidia... eleos!!!
    o alekos o tsipras ti leei gia to idalma tou???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails