Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

Πρωινό ξύπνημα


Σίγουρα δεν είναι το ιδανικό πρωινό ξύπνημα οι φωνές της Λιάνας τουλάχιστον όμως έχει πάντα ενδιαφέρον...βέβαια αυτό το ύφος του ΄εγώ είμαι 35 χρόνια στο κουρμπέτι και τα ξέρω όλα για αυτό ΣΚΆΣΕ΄ δεν αντέχετε και πολύ αλλά..
Στο θέμα μας τώρα αναλύοντας τις θέσεις και την στάση του ΚΚΕ δεν μαθαίνουμε κ τίποτα καινούργιο. Σίγουρα το κάθε κόμμα μπορεί να κάνει την αντιπολίτευση όπως γουστάρει, να βγαίνει στα κάγκελα και να καίει και 5-6 κάδους άμα λάχει. Η αλήθεια είναι ότι κάτι διαφορετικό θα μας προβλημάτιζε..άλλωστε σου λέει τι ΠΑΣΟΚ τι ΝΔ...όποτε...
Άρα καλά μέχρις εδώ...αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το ΚΚΕ πρέπει να είναι πάντα στο απυρόβλητο...τι θα πει διαφορετική ανάλυση κάνει ο δημοσιογράφος και διαφορετική το κομματικό όργανο για το εκλογικό αποτέλεσμα;
Η πραγματικότητα είναι μία...ο δικομματισμός κατέγραψε το χαμηλότερο ποσοστό της μεταπολιτευτικής ιστορίας...ΓΕΓΟΝΟΣ...το κόμματα της Αριστεράς ( ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ) δεν κατάφεραν να το πιστωθούν. Μάλιστα έγραψαν χαμηλότερα από τις προηγούμενες εκλογές. Και έγραψαν χαμηλότερα μετά από 5 χρόνια συντηρητικής διακυβέρνησης δηλαδή του φυσικού εχθρού τους ( εδώ δεν παίρνω και όρκο!).
Τώρα αίμα το ΚΚΕ δε θέλει να αναζητήσει το αν κάτι έφταιξε και πιο ήταν αυτό δικαίωμα τους...αν νομίζουν ότι είναι καλύτερο να γαβγίζουν από την πρώτη μέρα χωρίς λόγο για να φοβηθούν οι 'Σοσια-ληστές' δικαίωμα τους...αλλά δικαιώματα τα έχει και ο Έλληνας πολίτης και μπορεί να κρίνει.
Θα είναι κρίμα να συνεχίσουν έτσι πάντως καθώς η δυναμικότητα της Αριστεράς και η προοδευτικότητα δεν μπορούν να εγκλωβίζονται σε παλαιολιθικές πρακτικές.

4 σχόλια:

  1. kala ekane kai tis tin eipe pantos o kampoyrakis.den ginete na se rotane giati den dexesai elegxo stin epixeiriseis tou kke kai sy na apantas dithen gia ti simaia sta hmia kai ton otsalan. ti einai telika to kke? o anoteros kritis ton panton? ksekolate to myalo sas. allo to kke pou itan oi papoydes mas kai agonizontousan enantia sto fasismo, allo to simerino prodotiko kke, ton ekviaston ergatopateron tou pame...
    kala diapistose o papandreou xtes sti vouli oti to kke prokyrikse mesa se 2 meres toses kinitopoihseis oses ekane se mia 5etia stin ND...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Re ti plysimo egkefalou sas exoun kanei ekei sto Pasok?? Den ksero an prepei na ta paro sovara i na lytho sta gelia me ayta pou davazo.

    Sygnomi kiolas alla to Pasok einai ayto pou den exei apologithei akoma gia ta imia ton otsalan kai to xrimatistirio kai to kke einai sto apyrovlito?

    An sas fanikan polles oi kinitopoihseis pou ginontai pou na deite ti sas erxete!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Καζαμπούμπου αν τέλειωσες με το λύσιμο σου στα γέλια,άσε με και μένα να λυθώ κάνα πεντάλεπτο γιατί βλέπω ότι ξεκινάς με τη φράση "πλύση εγκεφάλου".....Εντάξει,ηρέμησα τώρα...
    Βέβαια το να βρεις λάθη του παρελθόντος για το ΠΑΣΟΚ είναι το ευκολότερο όταν έχει υπάρξει 20 χρόνια στην εξουσία...Ειδικά επί Σημίτη που εμείς ως εδώ ως "προπαγανδιστές" τον θεωρούμε λίγο καλύτερο ως πρωθυπουργό από τον Καραμανλή.Με λίγα λόγια για κεντροδεξιός ο Κινέζος τα πήγε μια χαρά.
    Πάντως βλέπω τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ τα θυμάσαι μια χαρά.Της ΝΔ τα ξεχάσαμε;τα πραγματικά σκάνδαλα;Μαγκιά σου να τους θεωρείς και τους δύο το ίδιο,αλλά από το σχόλιο σου βλέπω μια δίψα προς τις κινητοποιήσεις που θα έρθουν και όχι προς κανά στόχο που θέλετε να επιτευχθεί.
    Κομμουνισμός, όπως τον αναπολείτε πάντως δεν πρόκειται να ρθει αδερφέ μου, αλλά τουλάχιστον να αποφεύγετε και σεις λάθη όπως του 89 που σας φανερώνουν τις αληθινές σας προθέσεις...

    Α,και πώς σου φαίνεται το blog;Κι εμείς προπαγανδιστικό όργανο είμαστε...Προσπαθούμε να γίνουμε "Ριζοσπάστης" αλλά δεν τα καταφέρνουμε ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρωστε!!! Δυστυχως για καποιους ο κοσμος δεν ειναι χαζος και καταλαβαινει!!
    Για την συμπεριφορα του ΚΚΕ εγω απλα λεω οτι δεν εχει μονο η ΝΔ εσωκομματικα προβληματα αυτην την περιοδο και οποιος καταλαβε....
    Οσο για τις κινητοποιησεις που ερχονται κριμα που θα πανε (η ΠΑΜΕ) στο βροντο οπως αυτες που εκαναν μεχρι τωρα...
    Λυπηρο για το ιστορικο ΚΚΕ να μενει ιστορικο και να μην γινετε πρωτοπορο>>>
    Για τους τονους λυπαμαι αλλα δεν ξερω αν ο φιλος ΚΝΙτης διαβαζει μονοτονικο η εχει μεινει ακομα και εδω στο τριτονικο...

    ΠΡΟΤΑΣΗ
    Στο ΚΚΕ τωρα που θα αρχισετε να συζητατε για το μελλον αλλαξτε επιτελους προς τα μπροστα> Δειτε το ΑΚΕΛ που το λετε και αδερφο κομμα (τους κυπριους του ΑΚΕΛ στα πανεπιστημια τους εχετε στα ψηφοδελτεια) για να καταλαβετε που ειμαστε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails