Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2009

" Άιντε μωρέ παληκάρια....Αέραααααα!!!"




Ποιά σκάνδαλα και ποιά κοινωνικά προβλήματα;Εδώ καταργήσανε το Μακεδονίας-Θράκης...

Η άκρως "πολιτική και ουσιώδης" αντιπολιτευτική κίνηση των απανταχού "μακεδονομάχων"
έσπευσε να βάλει τέλος σε όσους αποτείνονται πως η ΝΔ δεν κάνει αντιπολίτευση...
Ψωμιάδης,Τζήμας,Καρατζαφέρης,Παπαγεωργόπουλος,Καλαφάτης είναι έτοιμοι να πάρουν τα Σκόπια(μαζί με τον Άνθιμο) και αφού ξαποστάσουν λίγο θα ετοιμαστούν να φέρουν πίσω και τις υπόλοιπες χαμένες πατρίδες προς Ασία μεριά...

Ως "προπαγανδιστής" έχω να κάνω δυο παρατηρήσεις και να εκφράσω και μια απορία:

1ον) Σοβαρευτείτε...
2ον) Το ελληνικό έθνος,περιλαμβανομένης και της Κύπρου, δεν προδόθηκε από αριστερούς,κομμουνιστές ή άλλους προοδευτικούς ανθρώπους, όσες διαφωνίες κι αν διαχρονικά υπήρχαν μεταξύ τους.Προδόθηκε από τη Χούντα, από ανθρώπους που έλεγαν ότι εκπροσωπούν την Δεξιά και από αυτοαποκαλούμενους πατριώτες,προσκυνημένους σε ξένες δυνάμεις.Και δεκάρα δε δίνω αν καταργήθηκε το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, όταν ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι στην κοινωνία μας και στο Κοινοβούλιο, συνεχιστές του μειοδοτικού παρελθόντος και του ξεπουλήματος της Κύπρου.Νοσταλγοί της χούντας και του βασιλιά, εθνικιστές-παρακλάδια του ναζισμού, και πατριώτες-ρατσιστές.Καθόλου δε σας ενδιαφέρει το αν καταργήθηκε το Μακεδονίας-Θράκης, παρά μόνο το ότι χάσατε ένα ακόμη τσιφλίκι σας, πατριώτες της κακιάς ώρας.

Και η απορία μου:

Καλά ένας προοδευτικός άνθρωπος δε μπορεί να βρεθεί από κάποιο κόμμα για να εκπροσωπήσει με λιγότερη τουλάχιστον γραφικότητα,και περισσότερη όρεξη για λύση των προβλημάτων του λαού της Θεσσαλονίκης,τόσο στη Νομαρχία όσο και στο Δήμο;

Ήμαρτον!

2 σχόλια:

  1. Ο ΟΤΕ γερμανικός, το Λιμάνι του Πειραιά κινέζικο, η Ολυμπιακή του Βγενόπουλου και η Μακεδονία είναι ελληνική. Αυτό μας μάρανε! τι να το κάνω που η Μακεδονία είναι ελληνική και δεκάδες Έλληνες επιχειρηματίες (και Μακεδόνες) κλείνουν τα εργοστάσια και πηγαίνουν στα Σκόπια. Κύριοι εθνικόφρονες και μη αυτό πρέπει να μας νοιάζει, αλλιώς θα φτάσουμε να την αποκρετικοποιήσουμε και αυτή (σσ Μακεδονία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάυρε Ντάβανε, σε φαντάζομαι να παρενοχλείς με πείσμα,πετώντας και κάνοντας αυτόν τον εκνευριστικό θόρυβο,τα κεφάλια αυτών που ξεπούλησαν κάθε ίχνος κρατικής περιουσίας σε ελληνικό ή ξένο κεφάλαιο.Τα σχόλιά σου με βρίσκουν τόσο σύμφωνο και ηχούν στα αυτιά τους ενοχλητικά όπως και το βουητό σου,που θα σε κάνω το προσωπικό μου κατοικίδιο,αν κ έντομο!
    Συνέχισε να βουίζεις...εεεε....να τα χώνεις εννοώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails