Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2009

Το ανέκδοτο της ημέρας...


Με το άκουσμα της μη ανανέωσης των συμβάσεων stage στο δημόσιο δεν άργησαν να εκφραστούν οι πρώτες αντιδράσεις. Ο ένας εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΝΔ, Δημήτρης Αβραμόπουλος, μίλησε για «έλλειμμα ευαισθησίας απέναντι στους νέους».

«Η μη ανανέωση των συμβάσεων 12.000 νέων ανθρώπων, που εργάζονται με καθεστώς μαθητείας (Stage), καταδεικνύει τις προθέσεις της κυβέρνησης, απέναντι στους νέους και το κοινωνικό σύνολο.

Η Νέα Δημοκρατία, θα σταθεί στο πλευρό όλων εκείνων που υφίστανται αυτή τη μεθόδευση και θα ασκήσει κάθε πολιτική πίεση, προκειμένου να αναθεωρηθούν τα κριτήρια και οι αποφάσεις της κυβέρνησης.

Πάντως, δεν είναι αυτά τα νέα παιδιά, που δημιουργούν το έλλειμμα στην Ελλάδα. Αυτό που αναδεικνύεται, είναι το έλλειμμα ευαισθησίας απέναντι στους νέους», δήλωσε ο κ. Αβραμόπουλος.


Καλό έ;;;

1 σχόλιο:

  1. diladi den ftanei pou kommatikopoihsane ta stage kai diorizane opoion thelane opou thelane me tin yposxesi tis monimopoihseis, milane kai apo pano. pantou diafaneia!!! as mas poun me poia kritiria proslamvanan kapoion se ena stage kai afou apodeiksoun oti itan ekei aksiokratika as meinei. allios ekso kai asep....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails