Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ Ή ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ;


Σκόπιμα δεν αναφερθήκαμε το πρωί στα χτεσινοβραδυνά γεγονότα στα Εξάρχεια...η υπομονή είναι αρετή λοιπόν!

Κατά τη γνώμη μου τα γεγονότα πλέον γίνονται κουραστικά, μια ατελείωτη παρωδία χωρίς τέλος.

Ειλικρινά είμαι προβληματισμένος κατά πόσο είναι αποτελεσματικές αυτές οι επιδείξεις δύναμης από την Αστυνομία...σίγουρα δεν μπορούμε να αφήνουμε ανεξέλεγκτους 10 χαζεμένους με κουκούλες που νομίζουν ότι είναι αναρχικοί να τα σπάνε όλα όποτε νομίζουν.

Αλλά δεν έχει ακούσει κανείς για τους νόμους της φυσικής; Για την δράση και την αντίδραση;
Θεωρώ προέχουσα προτεραιότητα η Κυβέρνηση να επιδείξει ένα κοινωνικό πρόσωπο σε μια κοινωνία που βράζει, όλα τα άλλα είναι απλά..για τους νοικοκυραίους.

Πολλές οι ανακοινώσεις του Υπουργού κ. Χρυσοχοίδη και σε θετική κατεύθυνση, αλλά υπάρχει πολύς δρόμος μπροστά μας. Και όσους αρχηγούς και να στείλει σπίτι τους, άμα τα σώματα δεν αλλάξουν νοοτροπία δεν εκδημοκρατίζεται(...) η αστυνομία. Γιατί οι χτεσινοί είναι οι ίδιοι που έδερναν τους φοιτητές τόσα χρόνια, που ψέκαζαν τα παιδάκια το Δεκέμβρη, που φύλαγαν το δέντρο, που..., που...

Αλήθεια ποιά η παιδεία που λαμβάνουν τα παιδιά 17-18 χρονών για να μπούν στα σώματα; με τί γεμίζουν τα κεφάλια τους; Αυτές είναι οι αλλαγές που θέλουμε από μια προοδευτική διακυβέρνηση. Διότι Σοσιαλισμός(...) με βάρβαρους δεν γίνεται ρε Γιώργο!

για την ιστορία παραθέτω το βιντεάκι για τα χτεσινά γεγονότα και το άρθρο των Νέων για την αποπομπή του αρχηγού της Αστυνομίας....προπαγανδιστικό Υ.Γ.1: το σχόλιο της θείας για Χριστοφοράκο ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!

προπαγανδιστικό Υ.Γ.2: Ο Μπάτσος είναι πάντα Μπάτσος; (ας ελπίσουμε πως όχι...)

προπαγανδιστικό Υ.Γ.3: Όσον αφορά τα γεγονότα στη Θεσσαλονίκη κρατάω μία πισινή, άλλωστε έχω μια ροπή προς την προβοκάτσια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails