Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Θράσος και κ@κ@λα!!!


Αυτές οι δυο λέξεις έρχονται απόψε στο μυαλό μου βλέποντας τις βραδινές ειδήσεις.

Θέλει μεγάλο θράσος από τους πρώην υπουργίσκους της ΝΔ να μιλάνε για μαγειρέματα στην οικονομία. Αυτοί που μας εξευτέλισαν με την απογραφή και μας κορόιδευαν τόσους μήνες με το έλλειμμα να τολμάνε να βγαίνουν ακόμα στα κανάλια και να μιλάνε για οικονομική πολιτική..

Θέλει μεγάλο θράσος από τον κύριο (;) Προβόπουλο να μιλάει ΤΩΡΑ για μείωση της σπατάλης και των εξόδων. Που ήταν τόσο καιρό; Γιατί δεν μίλαγε 5 χρόνια να μας πει τι έχει γίνει; Με τους λακέδες της Eurostat και της ΕΕ δεν ασχολούμαι. Οι φιλελεύθερες τεχνοκρατικές πολιτικές τους είναι τόσο αποτυχημένες όσο και οι ίδιοι σαν πολικές προσωπικότητες. Εν μέσω οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν οι ίδιες τους πολιτικές, η οικονομία δεν ανασταίνεται με συγκράτηση του ελλείμματος αλλά με ανάπτυξη της πραγματικής οικονομίας για να σταματήσει η ύφεση και να κινηθεί το χρήμα…ειδικά στις δικές μας τσέπες. Αυτό οφείλει να κάνει η σημερινή κυβέρνηση: Νέες θέσεις εργασίας, νέα αντικείμενα, διέξοδο στον τουρισμό και στις εξαγωγές, μαστίγιο στον αδηφάγο κομματοκρατικό μηχανισμό και στην φοροδιαφυγή, αναδιανομή…και ΟΡΑΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Θέλει μεγάλο θράσος από την πλευρά του κυρίου (;) Πρετεντέρη να βγαίνει και να κάνει τηλεοπτικές κωλοτούμπες. Αλλά μάλλον όσο φοράνε ακριβές γραβάτες και κουστούμια παραμένουν αξιόπιστοι..

Θέλει μεγάλο θράσος από την πλευρά των μπλε πατριωτών δελφίνων να κατηγορούνε τους συμβούλους του πρώην πρωθυπουργού (αλήθεια γιατί όχι τον ίδιο;) για τις πρόωρες εκλογές. Μπορούν να φανταστούν πόσο θα είχαν εξευτελιστεί εάν ήταν τώρα ακόμα κυβέρνηση;

Όσο για τα κ@κ@λα αυτά θα τα χρειαστεί η νέα πλέον διακυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός. Ακόμα και αν δεν ήξεραν το μέγεθος του προβλήματος, σίγουρα θα μπορούσαν να το φανταστούν…εκτός και αν είχαν εμπιστοσύνη στις προβλέψεις του κ. Παπαθανασίου. Και θα είχαν φανταστεί και τις αντιδράσεις των ευρωπαίων λιμοκοντόρων.

Διότι εδώ έχουμε πάνω από όλα ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ. Ο Καταλληλότερος έφυγε χωρίς να μας πει τελικά τι έφταιξε, που έκανε λάθος, αν υπήρχαν σκάνδαλα (κρίμα που δεν τον καταλάβαμε…), αν ήθελε να κάνει κάτι. Που πήγαν οι κουμπάροι και οι Μπαϊρακτάρηδες; Που πήγε η επανίδρυση, οι μαγκιές του, γιατί δεν χτυπάει πλέον το χέρι στο τραπέζι; (αλλά ποτέ στο μαχαίρι…)

Ο Γιώργος έθεσε ψηλά τον πήχη και τώρα οφείλει να τον περάσει με επιτυχία. Και θα κριθεί αυστηρά στο παραμικρό, εάν δεν κατορθώσει να επιβεβαιώσει τις προσδοκίες του ελληνικού λαού που δεν αντέχει πλέον να πληρώνει τα σπασμένα…

Ο Σημίτης απέτυχε στον εκσυνχρονισμό παταγωδώς, ο Καταλληλότερος δεν έκανε ποτέ την προσπάθεια.. δεν είχε τα κ@κ@λα ούτε τη διάθεση ποτέ…μόνο γάβγιζε….

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες….θέλουμε ριζικές αλλαγές ΤΩΡΑ!!!!

Και τέλος μεγάλο θράσος έχουμε όλοι εμείς. Εγώ λέω να αφήσουμε τα αστειάκια των αριστεριστών περί George, Ομπάμα-μανίας και για ποδήλατα.. άμα θέλατε Πρωθυπουργό σαν το Μπερλουσκόνι τον φάγατε 5 χρόνια…ή μήπως θέλατε και άλλο; Άμα η Αριστερά θέλει να φάει με χρυσά κουτάλια ή να επιβεβαιώσει τις Σοσιαλιστικές της θεωρίες να αναλάβει τις ευθύνες της επιτέλους….

1 σχόλιο:

  1. Σε παρακαλώ Μόγλη, δείξε τους λίγο κόσμια συμπεριφορά....Αλλά τί να περιμένουμε από ένα παιδί της ζούγκλας!

    Υ.Γ Ουδεμία σχέση με τον κολλητό του Θέμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts with Thumbnails